ХоРеКа продукти

Алта България предлага разнообразие от първокласни ХоРеКа продукти с отличаващи се вкусове, които успешно се наложиха на пазара. Артикулите са насочени към шеф готвачи, които не спират да търсят съвършенството в творческата си професия. А също и към собственици на хотели и ресторанти, които държат да предложат на клиентите си изискано, апетитно и здравословно меню. Стартирайте кулинарното приключение за гостите си с висококачествените ХоРеКа продукти от Алта България.

ХоРеКа продукти – за взискателни шеф готвачи и клиенти

Мисията на нашата компания е да Ви предостави възможност да се отличите в професионалната кулинария с уникални продукти. Ние сме Вашият доверен партньор в предизвикателството да отговорите дори на най-високите изисквания на клиентите. Артикулите, които ще откриете в портфолиото ни, са подбрани съгласно най-строгите международни стандарти за качество.

При нас ще намерите страхотна селекция на ХоРеКа продукти на марките Океан, Дел Алма и Кампезе, които предлагат продукти за хранително-вкусовата индустрия. Всички наши предложения са в подходящи разфасовки за професионални кухни в заведения и хотели. С тези продукти ще сте в състояние на предложите на гостите си нови и различни кулинарни изкушения. Но също и да организирате работата си по лесен и практичен начин в съответствие с всички правила на професионалната кулинария.

Вкус и качество в едно

Какво Ви предлагаме? Висококачествени рибни специалитети на лидерите в производството на консерви и паучове с риба тон, както и аншоа. Ще откриете изкусителни пастети от сьомга и риба тон, с които ще сътворите невероятни ястия. А също и растителни и маслинови масла, оцети и маслинова паста. В асортимента, който предлагаме, има още домати, паста и спагети, стерилизирани зеленчуци, песто, различни видове боб.

С нашите продукти градите имидж, създавайки качествена, разнообразна и изкусителна храна за Вашите гости.

Направи запитване

Запитване за ХоРеКа

2 + 9 =